Til den enlige mand – sådan holder du gang i dit sexliv

Er du single mand og kunne du godt tænke dig at fyre lidt op for dit sexliv? Uanset om du deler dit sexliv med andre eller ej, så kan vi alle godt komme ind i en periode, hvor vi har brug for at der bliver sat lidt krydder på tilværelse.

Hvis du gerne vil have et lidt mere spændende sexliv og gerne vil udfordre dig selv så læs med her. Her giver vi dig nogle gode tips til, hvordan du kan få et mere spændende sexliv ved brug af diverse former for legetøj.

Når du hygger alene

Når du er dig selv, så kan det hurtigt godt blive lidt ensformigt. Vi ved jo godt alle sammen hvad vi vil have og vi har allerede et godt billede af, hvordan vi når hen til endemålet. Men det betyder nu bare ikke altid at det gør rejsen helt så sjov.

Hvis du gerne vil sætte lidt mere spænding og sjov på dit sexliv, nu du hygger dig alene, så bør du overveje at købe en pocket pussy.

En pocket pussy er en sjov form sexlegetøj, som benyttes af rigtig mange mænd rundt omkring i hele verdenen. Salget går strygende af dem og der er et rigtigt stort marked for dem. Hvis det ikke fortæller lidt om produktet succes, så er det svært at se hvad der gør.

Hver dag finder utallige mænd stor nydelse i deres pocket pussy og det er nemt at se hvorfor. Med en sådan fætter er det bare at lukke øjnene og lade fantasien rive en væk. Den gør det lidt nemmere at fortabe sig i en god fantasi og den kan give én en hjælpende hånd, når man har brug for det.

Når du er på date

Selvom du af og til smutter på en date eller har en, som du ser ret ofte, så kan du stadigvæk godt have grund til at spice lidt op i dit sexliv. Det kan du blandt andet gøre med en gagball.

En gagball er et stykke legetøj, som ligesom pocket pussy’en kan sætte gang i den gode fantasi og hjælpe dig med at få en bedre oplevelse, end hvad du tidligere har haft. Med en gagball introducerer du et element af magt ind i dit sexliv, som kan være umådeligt pirrende for rigtig mange mennesker.

Selvfølgelig kan gagball’en også sagtens bruges, når du er alene. Det er der ingen der forbyder dig i og hvis du bedre kan slippe fantasien løs, når du er selv, ved at bruge en gagball så slå dig da endelig løs!

Men en gagball er måske lidt sjovere nogle gange at bruge sammen med en partner og hvis der især er én person, du ser ret tit, så prøv engang lige at introducere den for ham eller hende, næste gang i er sammen. Husk dog lige at advare personen, før du begynder at hive den frem fra bukselommen. Det skader ikke lige at forberede ens partner.