Køb feriebolig i Spanien

Er du så privilegeret, at du ville have mulighed for at tilbringe hele det triste vinterhalvår under lunere himmelstrøg, så er det da bare om at gøre det. Hvis du for eksempel slår dig ned i det behagelige Malaga for vinteren, så kan du tilbringe det skønne sommerhalvår hjemme i Danmark og på den måde skumme fløden fra både Danmark og Spanien.

Lun vinter i Spanien

Forestil dig, at du helt kan undgå den mørke, kolde periode. Hvis du kunne skifte den ud med et forårslignende klima, kunne du så ikke have lyst til det? Det er der i hvert fald mange, der gør. Flere tusinde danskere har gjort den fidus efter, at de nyder sommeren herhjemme, når Danmark viser sig fra solskinssiden, og drager så afsted mod Malaga, når minusgraderne og den mørke periode nærmer sig.

Er det en drøm for dig også at figurere på den statistik over danskere, der har en lejlighed i Malaga, som de bor i om vinteren, så ligger den drøm altså ikke længere væk, end den er til at realisere.

Finansieringen af lejligheden

Fast ejendom er billigere i Spanien, end den er herhjemme. Det kan du udnytte til din fordel. Hvis du så tilmed vælger at leje din lejlighed ud i de perioder, hvor du ikke selv bruger den, så kan du i princippet nøjes med at lægge til udbetalingen og så lade lejeindtægterne finansiere de øvrige afdrag og renter.

Der er mange turister, der foretrækker at bo i en lejlighed frem for på et hotelværelse, når de er på ferie. Det er en fordel for dig, hvis du gerne vil leje din lejlighed ud. Sommerferien i Spanien er ovenikøbet både længere og mere solrig end den er i Skandinavien. Derfor kan du godt leje den ud i en længere periode.

Nyd at have din egen lejlighed

Når du så selv bruger lejligheden, så kan du til fulde nyde at bo i din egen bolig. Det er præcis som at have et sommerhus, som du så bare kan bruge i flere måneder ad gangen. Det bliver meget mere privat, når du rykker ind og bor i lejligheden. Det bliver dit andet hjem. Og en vinter i Malaga kan jo dårligt blive kaldt vinter, hvert fald ikke sammenlignet med en dansk vinter.

Når du selv bor i lejligheden, kan du indrette dig med dine personlige ejendele og nyde, at du kan være der i en lang og dejlig periode, inden du vender hjem til Danmark næste gang. Du ved også, at du snart kommer igen, når du er færdig med at nyde den dejlige danske sommer derhjemme.

Når du er hjemme, kan du se venner og familie, og når du er i Spanien, kan du invitere dem på besøg hos dig. Det vil mange helt bestemt sætte stor pris på. Desuden får du også med tiden oparbejdet et godt netværk i Malaga, som du kan trække på, mens du er der. På den måde får du det bedste fra begge dine hjem.

Køb en vinterlejlighed i Spanien, og nyd at have to hjem – med alle de fordele, som det kan give dig.