Fliserens i Roskilde

Roskilde er en by, som ligger i et industriområde med mange forskellige former for bygninger. Her er størstedelen af bygningerne ældre huse som går til meget forskellige priser på boligmarkedet i dag. Derfor er det vigtigt, at holde husene ved lige ellers kan priserne falde

En af de ting som kan gøres er, at sørge for at fliserne ser godt ud. Dette gøres ved fliserensning for alger og mos, men også flisepest fjernes fra fliserne med denne metode. Der er meget store chancer for, at der relativt hurtigt dannes mos og flisepest på fliserne ved bygninger ud til f.eks. Roskilde fjord.

Roskilde er en stor industriby og pga. svovl i luften kan der hurtigere vokse alger og mos på fliserne. Derved er det vigtigt, at man som ejer af huse i Roskilde får en fliserensning gjort med faste intervaler flere gange om året. Det er langt billigere, at vedligeholde ens ejendoms fliser med fliserensninger i længden. Dette er fordi, at selvom det skal gøres flere gange om året, så er det stadig billigere end, at skulle udskifte alle fliserne på ejendommen, hvis alger og mos ødelægger dem over tid. Her får du 4 gode grunde til, at få renset dine fliser med gentagende interval flere gange om året.

  • Kedeligt udseende flisearealer bliver som nye.
  • Professionel flise rensning går langt hurtigere end at lægge nye fliser.
  • Fliserensning er billigere end andre metoder at holde flisearealet ved lige.
  • Forhindrer at overfladen frostsprænges og nedbrydes over tid.

Fliser kan blive ramt af eksempelvis alger og ikke mindst flisepest, som kan være meget besværligt at slippe af med ved mindre det behandles ordentlig tid. Flisepest dukker tit op igen derfor er det vigtigt at forebygge pesten. Flisepest er et almindeligt problem i industribyer som Roskilde. Det er vigtigt, at vi forebygger med bl.a. fliserensninger.

Flisepest har kun brug for sol og fugt for at vokse, men vær opmærksom på, at for meget solskin trods alt slår den ihjel. Flisepest ses derfor typisk på nordsiden af huset eller bygningen den vokser på. Ved at afrense og imprægnere dine gamle sten, værner du om miljøet i Roskilde.

Du genbruger de gamle sten og spare derved på naturens ressourcer. Roskilde er en af de 10 ældste byer i Danmark. Grunden til at alle bygningerne har overlevet de mange år er blandt andet, fordi de har fået de nødvendige behandlinger og renoveringer, der har været brug for i tidernes morgen.